Det er vi som er sykkelregisteret!

Solid Insurance drifter og eier Nordens største sykkelregister Solidregister, som er et FG-godkjent sykkelregister*. Med en forsikring fra oss blir din sykkel tyverimerket med ett Solid Insurance-oblat, og er registrert og søkbar i solidregisteret i www.solidregister.no. Sykkelens rammenummer er også registrert, noe som gjør at du kan spore sykkelen din selv om oblatet er bort. Dette betyr at hvis ulykken inntreffer, har du større sjanse for å få den stjålne sykkelen din tilbake.

Sikkerhet hele veien

Fordelene med å sykle er mange – det er billig, miljøvennlig og bra for helsa. Dessverre er risikoen for at sykkelen din skal bli stjålet ganske stor. Vi samarbeider aktivt med politi, tollvesen, forsikringsselskaper og hittegodsstasjoner som har tilgang til solidregisteret, og som daglig brukes til å avsløre sykkeltyverier og returnere stjålne sykler til rettmessig eier.

*Det betyr at det er godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd, som stiller ulike krav til blant annet produkt og systemer.

Hvem er Solid Insurance?

Dette med forsikringer burde være enkel. Det er grunnlaget for vårt konsept; uvanlig ukompliserte forsikringer, som vi lanserte for flere år siden. Vi mener at forsikring bør være lett å forstå, lett å velge og ikke minst tilpasset bransje og behov. 

Solid Insurance er et av Nordens ledende nisjeforsikringsselskaper innen skadeforsikring. Vi selger forsikring i produkt-, sikkerhets- og assistansesegmentene. Målgruppen for produktene består av privatpersoner som hovedsakelig kjøper forsikringen gjennom våre partnere når de kjøper et produkt eller en tjeneste.

Våre partnere finnes i mange bransjer og inkluderer detaljhandelskjeder, banker, kredittinstitusjoner, reisebyråer og bilforhandlere som tilbyr Solids skadeforsikring for produktene og tjenestene de selger.