Det er vi som er sykkelregisteret!

Hvem er Solid Insurance?

Solid Insurance (SOLID försäkringsaktiebolag NUF) ble grunnlagt i 1993 og er en del av Resurs Holding AB, som er børsnotert på Nasdaq Stockholm. Med over 4 millioner kunder og 5500 partnere i detaljhandelen, tilbyr vi forsikringer innen produkter, trygghet, reiser og veiassistanse. Solid Insurance har virksomhet i Norge, Sverige, Finland, Danmark og i mange deler av andre land i Europa.
Innboforsikringen din kan dekke selve sykkeltyveriet, men selv om sykkelen er relativt ny og du får full erstatning, må du i de fleste tilfeller også betale en egenandel (avhengig av hvilken forsikring du har). Solids FG-registrering kan gi deg en økonomisk fordel i innboforsikringen din, inntil en reduksjon på 50 % av den egenandelen du skal betale ved tyveri av sykkel.

Hva er SOLID REGISTER

FG-godkjent sykkelregister: Solidregister er et FG-godkjent sykkelregister. Det betyr at det er godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd, som stiller ulike krav til blant annet produkt og systemer.

Større sjanse for å få tilbakelevert en stjålet sykkel

Solid Insurance drifter og eier nå Nordens største sykkelregister, en tjeneste du tidligere har fått levert av Falck eller Securmark.

Fordelene med å sykle er mange – det er billig, miljøvennlig og bra for helsa. Dessverre er risikoen for at sykkelen din skal bli stjålet ganske stor. Med en forsikring fra oss blir din sykkel tyverimerket med ett Solid Insurance-oblat, og er registrert i Solid-registeret. Sykkelens rammenummer er også registrert, noe som gjør at du kan spore sykkelen din selv om oblatet er bort. Politi, tollvesen, forsikringsselskaper og hittegodsstasjoner har tilgang til vårt register som daglig brukes til å avsløre sykkeltyverier og returnere stjålne sykler til rettmessig eier.

Hva innebærer det for deg?

Din sykkel finns søkbar i www.solidregister.no som tidligere.

Slik kommer du i gang med solidregister.

  Du går inn via Innlogging/Registrering https://solidregister.no/min-side/ i menyen og kommer til MIN SIDE

  Viktigt! Eftersom vi inte har kunnat lyfta med ditt passord pga av din datsäkerhet må du tillbakestill dit passord och derfor skapa ett nytt.

  Det gjør du ved å  klikke på linken nederst til venstre  Mistet passordet ditt?

  Angi din e-post.

  Du vil motta en lenke via e-post for å generere et nytt passord. Her taster du inn din e-postadresse og nytt passord, så er du enkelt i gang.

  Om det ikke virker eller du ikke finner din sykkel kontakt oss på kunder@solidab.no alternativt på telefon (+47) 23 96 34 90 for hjelp.