Det er vi som er sykkelregisteret!

Solid Insurance drifter og eier Nordens største sykkelregister Solidregister, som er et FG-godkjent sykkelregister*. Med en forsikring fra oss blir din sykkel tyverimerket med ett Solid Insurance-oblat, og er registrert og søkbar i solidregisteret i www.solidregister.no. Sykkelens rammenummer er også registrert, noe som gjør at du kan spore sykkelen din selv om oblatet er bort. Dette betyr at hvis ulykken inntreffer, har du større sjanse for å få den stjålne sykkelen din tilbake.

Sikkerhet hele veien

Fordelene med å sykle er mange – det er billig, miljøvennlig og bra for helsa. Dessverre er risikoen for at sykkelen din skal bli stjålet ganske stor. Vi samarbeider aktivt med politi, tollvesen, forsikringsselskaper og hittegodsstasjoner som har tilgang til solidregisteret, og som daglig brukes til å avsløre sykkeltyverier og returnere stjålne sykler til rettmessig eier.

*Det betyr at det er godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd, som stiller ulike krav til blant annet produkt og systemer.

Hvem er Solid Insurance?

Solid Insurance (SOLID försäkringsaktiebolag NUF) ble grunnlagt i 1993 og er en del av Resurs Holding AB, som er børsnotert på Nasdaq Stockholm. Med over 4 millioner kunder og 5500 partnere i detaljhandelen, tilbyr vi forsikringer innen produkter, trygghet, reiser og veiassistanse. Solid Insurance har virksomhet i Norge, Sverige, Finland, Danmark og i mange deler av andre land i Europa.
Innboforsikringen din kan dekke selve sykkeltyveriet, men selv om sykkelen er relativt ny og du får full erstatning, må du i de fleste tilfeller også betale en egenandel (avhengig av hvilken forsikring du har). Solids FG-registrering kan gi deg en økonomisk fordel i innboforsikringen din, inntil en reduksjon på 50 % av den egenandelen du skal betale ved tyveri av sykkel.