Solid Insurance har tatt over sykkelregisteret i Norge


Solid Insurance drifter og eier nå Nordens største sykkelregister, en tjeneste du tidligere har fått levert av Falck eller Securmark.

Vi er glade for å kunne tilby deg som sykkeleier et felles nordisk register, noe som gjør ditt produkt bedre, kjøp og salg tryggere, og gjør jobben enklere for Politiet og andre som jobber for at du skal få ha sykkelen din i fred.

Hva betyr dette for deg?

Dersom du allerede er kunde i et av registrene trenger du ikke foreta deg noe. Alle sykler vil i løpet av kort tid bli ført inn i det felles nordiske registeret, alle med samme varighet og gyldighet som tidligere. Sykkelen din er nå søkbar på www.solidregister.no

Slik kommer du i gang med Solidregister:

  • Du går inn via Innlogging/Registrering https://solidregister.no/min-side/ i menyen og kommer til MIN SIDE.
  • Viktigt! Eftersom vi inte har kunnat lyfta med ditt passord pga av din datsäkerhet må du tillbakestill dit passord och derfor skapa ett nytt.
  • Det gjør du ved å klikke på linken nederst til venstre: Mistet passordet ditt?
  • Angi din e-post.
  • Du vil motta en lenke via e-post for å generere et nytt passord. Her taster du inn din e-postadresse og nytt passord, så er du enkelt i gang.
  • Om det ikke virker eller du ikke finner din sykkel kontakt oss på kunder@solidab.no alternativt på telefon (+47) 23 96 34 90 for hjelp.

Vil du utvide din eksisterende sykkelregistrering?

Når det er på tide, vil du motta et tilbud per post om utvidelse av sykkelregistreringen – eller signere en ny registrering på www.solidregister.no

For flere spørsmål

Se de vanligste spørsmålene og svarene ift sykkelregistreret og registrering av sykler här.